Після 38 років вегетаріанства: зірка "Шерлока" Фрімен зізнався, чому знову став їсти м'ясо

1 травня, 17:15

Британський актор Мартін Фрімен, який став вегетаріанцем 38 років тому, віднедавна знову наминає м'ясце і анітрохи не шкодує про таку зміну в раціоні.

Що його до цього спонукало, 52-річна зірка "Шерлока", "Хоббіта" і "Фарґо" пояснив у подкасті "Dish", повідомляє Daily Mail.

"Зараз я зліз із вегетаріанства. Я почав бути вегетаріанцем десь у січні 1986-го. Бо мені завжди була дуже, дуже некомфортна думка про поїдання тварин. Тож я не їв справді хорошого болоньєзе відтоді - моя мама була дуже добра кулінарка", - поділився Мартін.

Мартін Фрімен 38 років не їв м'яса

Мартін Фрімен 38 років не їв м'яса

Фото AFP via Getty Images

"Але, таким чином, це, мабуть, перший достойний болоньєзе, який я куштував за 38 років", - констатував актор, який під час запису подкасту про їжу ласував саме цією стравою.

Зі слів Фрімена, м'ясоїдство після такої тривалої перерви сприймаєтья ним як дещо справді нове і він їсть те, що йому до вподоби.

"Це кумедно, бо мені подобаються замінники м'яса, але моє зауваження щодо них, вони можуть піддаватися дуже, дуже сильній технологічній обробці, а я намагаюся їсти продукти, які менше піддавалися обробці", - пояснив актор, чому повернувся до споживання справжнього м'яса.

Уже кілька місяців Фрімен насолоджується улюбленими стравами

Уже кілька місяців Фрімен насолоджується улюбленими стравами

Фото Getty Images

Серед страв, за якими він усі ці роки сумував найдужче, яйця по-шотландськи (варені яйця у м'ясному фарші та панірувальних сухарях) і традиційний британський пиріг зі свининою, який подається холодним, бо всередині начинку огортає холодець.

"Трохи гірчиці на пиріг зі свининою - о, чоловіче. Це їжа богів", - запевнив Мартін.

Нагадаємо, акторка та фотомодель Памела Андерсон ще в дитинстві стала вегетаріанкою, а згодом перейшла на веганство. 56-річна зірка планує написали кулінарну книгу, щоби "зробити овочі більш цікавими" для широкого загалу.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів